Welkom!

Welkom op de site van de District Scouting Wedstrijden, regio Noord-Holland Noord, subregio Noorderkwartier.
Je vind hier foto's en berichten van de laatste DSW's de komende en wellicht binnenkort wat meer foto's uit het archief van een aantal jaren terug!
Kijk lekker rond!

Foto's

De eerste foto's van DSW 2017 staan online! Bekijken ze snel op deze pagina. Er zijn ook weer een flink aantal foto's van voorgaande jaren online gezet. Heb jij nog foto's voor in dit archief? Laat het ons weten!

Noorderkwartier ACHTSTE!

De afvaardiging van DSW Noorderkwartier, F.P.G. Future Planet Geus hebben weten door te dringen tot de top tien tot de ACHTSTE plaats, een enorm mooie prestatie! Van harte proficiat met deze mooie plek. Totaal waren er 106 ploegen die tijdens Pinksteren streden voor de landstitel bij de LSW, de volledige uitslag vind je hier: Uitslag LSW2018

Kan je het je nog herinneren? De aanloop naar een spannend scoutingweekend.

Tas pakken, die zak snoep verstoppen tussen je kleding, je voorbereiden op het slapen in een tent en dan was het eindelijk zo ver! Wij konden er als jeugdlid geen genoeg van krijgen.

Lijkt het je leuk om weer eens in de schoenen van je scouts te staan, te ervaren wat zij ervaren en net als je scouts jouw scoutingvaardigheden en scoutingtechnieken te meten aan vaardigheden van andere scouts. Vind je het leuk om eens leiding en stammers van andere groepen te spreken, en uitdagende activiteiten te ondernemen.

Activiteiten zoals, koken op houtvuur, het lopen van een uitdagende hike en het volgen van een interessante workshop.

Dan is de Leiding-DSW wat voor jou! Dé dsw voor alle leden ouder dan 18 jaar, van leiding, tot stam en bestuur aan toe.

Hoe doe je hier aan mee?

Door een patrouille van 5 tot 6 mensen te vormen en een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deelname kost €20 per persoon, daar zit het eten en drinken zelfs al bij in.

Het weekend word op 12 en 13 maart gehouden in Bergen.

Het thema van dit spetterende weekend word “uit de kunst”.

Enthousiast geworden? Meld je dan nú aan!

(inschrijven tot uiterlijk 10 februari a.s.)