Welkom!

Welkom op de site van de District Scouting Wedstrijden, regio Noord-Holland Noord, subregio Noorderkwartier.
Je vind hier foto's en berichten van de laatste DSW's de komende en wellicht binnenkort wat meer foto's uit het archief van een aantal jaren terug!
Kijk lekker rond!

Foto's

De eerste foto's van DSW 2017 staan online! Bekijken ze snel op deze pagina. Er zijn ook weer een flink aantal foto's van voorgaande jaren online gezet. Heb jij nog foto's voor in dit archief? Laat het ons weten!

Noorderkwartier ACHTSTE!

De afvaardiging van DSW Noorderkwartier, F.P.G. Future Planet Geus hebben weten door te dringen tot de top tien tot de ACHTSTE plaats, een enorm mooie prestatie! Van harte proficiat met deze mooie plek. Totaal waren er 106 ploegen die tijdens Pinksteren streden voor de landstitel bij de LSW, de volledige uitslag vind je hier: Uitslag LSW2018

Scouting wedstrijden zijn niet alleen leuk voor scouts, maar ook leiding houd er van om te hiken, te koken op kampvuur en om spellen te doen. 
Daarom is de Leiding DSW in het leven geroepen.

Op 12 en 13 maart 2016 in Bergen vind de tweede editie plaats. Voor iedereen ouder dan 18 jaar die leiding, stam, pivo, roverscout of bestuur is in het Noorderkwartier. Hoewel het scoutingwedstrijden zijn is het weekend ook aangepast op de interesses en niveau van de leiding. Zo is er zaterdagavond een gezellig kampvuur, en zondagmorgen een interessant spel.

Ook een leuke uitdagende hike en het bekende koken op houtvuur ontbreken zeker niet, en aan het einde van het weekend is er een prijsuitreiking waar de winnende ploeg bekend word gemaakt.

Het thema van het weekend (hoe kan het ook anders in Bergen) is: “Uit de Kunst”.
Je kan met een ploeg van 5 tot 6 mensen mee doen.

Wil je dit zeker niet missen? Want dit wil je zeker niet missen!

Geef je dan nu op door een mail te sturen naar het mail-adres op de banner (om spam te voorkomen zo genoemd).
Met daarin de namen van je ploegleden, de naam van je scoutinggroep en hoe veel keer je de kosten van het weekend al hebt overgemaakt.

De kosten van het weekend zijn €20 per persoon, inclusief maaltijd en drinken. 
Dit kan je (per team) overmaken naar IBAN: NL10 INGB 0006 3490 72
t.n.v. L.G.M. Duijves
o.v.v. LeidingDSW 2016 + groeps-/teamnaam

Tot 12 maart!