Welkom!

Welkom op de site van de District Scouting Wedstrijden, regio Noord-Holland Noord, subregio Noorderkwartier.
Je vind hier foto's en berichten van de laatste DSW's de komende en wellicht binnenkort wat meer foto's uit het archief van een aantal jaren terug!
Kijk lekker rond!

Foto's

De eerste foto's van DSW 2017 staan online! Bekijken ze snel op deze pagina. Er zijn ook weer een flink aantal foto's van voorgaande jaren online gezet. Heb jij nog foto's voor in dit archief? Laat het ons weten!

Noorderkwartier ACHTSTE!

De afvaardiging van DSW Noorderkwartier, F.P.G. Future Planet Geus hebben weten door te dringen tot de top tien tot de ACHTSTE plaats, een enorm mooie prestatie! Van harte proficiat met deze mooie plek. Totaal waren er 106 ploegen die tijdens Pinksteren streden voor de landstitel bij de LSW, de volledige uitslag vind je hier: Uitslag LSW2018

Dit jaar is dsw gewonnen door groepje 1617: de watergidsen II van scouting Marco Polo uit Alkmaar.

Met een puntentotaal van maar liefst 195 punten lieten ze de competitie ver achter zich. Waar dit enorme succes vandaan komt konden de meiden niet precies zeggen. Ze denken dat het komt door hun bootsman (PL) Imke en door de gezelligheid onderling.

Regio-organisator Richard is enthousiast over de uitslag: "Leuk dat de waterscouts ook op het land kunnen winnen" zegt hij na de prijsuitreiking. Bart, onze andere regio-organisator noemt ze terechte winnaars "Alleen de beste kunnen winnen" voegt hij daar nog aan toe.

Na het grondig doorkijken van de behaalde punten valt het op dat vooral hun tent altijd heel netjes was. En dat ze bij bijna elk onderdeel goed scoren op sfeer.